Day: 13/04/2015

Ftesë – Invitation

Derek Paravicini është dijetar, me autizëm si dhe gjeni muzikor nga Londra. Duke qenë se është i verbër, ai luan duke u bazuar tërësisht në të dëgjuar. Repertori i tij përbëhet nga mijëra pjesë nga zhanri xhaz, pop dhe muzika e lehtë klasike. Përpos kësaj, ai është edhe një improvizues i hatashëm. Për herë të […]

Read More